Et rigtig hundeliv

Hvem
er vi?

Vi er begge opvokset med hunde omkring os og hundene har altid været en stor del af vores dagligdag. Vi har selv tre hunde på nuværende tidspunkt og alle vores firbenede er en del af familien. Vi bruger dem både på prøver og på jagt, og derfor har vi stor erfaring indenfor træning af hunde og arbejdet med dem, vi tror meget på det aktive hundeliv. Særligt Flemming har gjort sig bemærket på prøver ved bl.a. at have vundet DM og deltaget ved VM flere gange.

Charlotte er DKK-udannet opdrætter og hendes kennel, Kennel Gyvellund, som er gået i arv fra hendes farfar, er mere end 60 år gammel. I forbindelse med opdrætteruddannelsen har hun naturligvis også den lovpligtige hundeholderuddannelse. Flemming har ligeledes hundeholderuddannelsen.

Charlotte har tidligere arbejdet i omkring 10 år på en anden hundepension og har derfor stor erfaring med hundepasning, denne erfaring har haft stor indflydelse på vores ide om at gøre tingene på vores egen måde. Flemming havde ikke den store erfaring med i bagagen da vi startede, men for en del år siden oplevet at have sin hund i pension, her fik han en træt, stresset og udkørt hund hjem. Dermed havde Flemming længe gået med ideen om, at det må kunne gøres bedre. Derfor blev det vores mission at lave en hundepension med 100% fokus på hundens velvære.

Det må kunne gøres bedre…

Vores vision

Traditionelle hundepensioner er ofte lavet i gamle store produktionsbygninger, med 20-30 hundebokse ved siden af hinanden. Derfor ses det ofte, at starter en hund med at gø eller være urolig, så smitter det af på resten af hundene, og dermed stresser de hinanden. Det gavner ingen af hundene, og det som ellers skulle være et trygt ophold, mens hundens ejere er væk, kan blive vendt til det modsatte.

DET MÅ KUNNE GØRES BEDRE…
Vores ide bygger derfor på; mere kvalitet og professionalisme, med fokus på behov og ønsker for den enkelte hund og dennes ejere. Derfor er Hundecenteret bygget op lidt anderledes end de fleste andre. Således, at når I tager på ferie, så gør hunden det ligeledes. Hundecenteret er bygget op i flere mindre lydisolerede “stuer” som rummer 1 til 3 bokse pr. Stue. Dermed bliver det muligt, at have særligt fokus på hunde der nemt stresser, og dermed bliver urolige og støjende. Med Hundecenterets opbygning vil det være muligt at give en sådan hund færre ”naboer” eller et enkeltværelse, alt afhængig af hvad der passer bedst til den enkelt hund og dennes behov, og på den måde skabes der et roligt miljø for både den og de andre hunde i pensionen.

Samtidigt er der dæmpet musik i alle rum (det er også muligt at vælge værelse med tv), da studier har vist, at dette er med til at skabe et mere roligt og trygt miljø for hundene, da de derfor ikke i samme grad bliver påvirket af udenoms støj.